Skolstädning

Vi har professionell och erfaren personal som utför städning av skolor med känsla för miljö, kvalité och service.

Det ställs stora krav på en bra hygien i skolans lokaler och bara en ordentligt utförd städning förhindrar både spridning av sjukdomar och allergier. Vi vet hur viktiga detaljerna är.

 

Hos oss är det enkelt att få städning som ni önskar. Ni bestämmer själva hur ofta och när på dygnet ni vill att våra personal är på plats hos er.

Vi erbjuder ett kostnadsfritt och förutsättningslöst besök, utifrån vilket vi tar fram en tillmötesgående offert. Vi strävar alltid efter att skapa ett nära och kommunikativt samarbete.

Självklart har vi garanti för vår städning och vi gör kontinuerliga besiktningar av vårt arbete.

Vi erbjuder:

  • lågt och fast månadspris

  • samma städpersonal

  • nöjd kund-garanti

bernudarzi_2.jpg

Detta ingår i städningen:

Klassrummet

Damsugning av golv och mattor, moppning och våttorkning. Damm torkas av en gång i veckan eller enligt behov. Rengöra handfat.

Toaletterna

Dagligen rengörs: toastolar, handfat och kranar. Dessutom putsas speglarna varje dag. Hygienpåsar byts vid behov. Papperskorgarna töms varje dag. Pappershanddukar, toapapper och tvål fylls på vid behov. Golvet sopas och våttorkas varje dag. Väggarna torkas av vid behov.

Personalrummet

Damsugning av golv och mattor, moppning och våttorkning. Diskbänken torkas av och papperskorgarna töms dagligen. Rengöra handfat.

Korridorerna

Damsugning av golv och mattor, moppning och våttorkning. Fläckar på väggar torkas bort varje dag. Vi torkar bort damm en gång i veckan. Soffor och bord torkas av varje dag och papperskorgar tömmes dagligen eller vid behov. Rengöra handfat.

Köket eller pentry

Damsugning av golv och mattor, moppning och våttorkning. Rengöring kök eller pentry. Rengöra handfat och kranar. Avtorkning av arbetsbänk och diskbänk, avtorkning av köksbänk och bord.

Trappor

Dammtorkning av ledstänger samt fria ytor. Golv moppas och vid behov våttorkas.